Magazin online
Vanzari si Reparatii Echipamente Birou
Refill Ploiesti
&
Reumpleri Profesionale Cartuse Laser si Cerneala

servicii

despre noi

Cine Suntem


Refill-Ploiesti a aparut pe piata in urma unei experiente vaste de 15 ani, oferind clientilor servicii de reincarcari cartuse de tip inkjet si laserjet si servicii de reparatii si mentenanta imprimante, copiatoare, faxuri si calculatoare.
In prezent venim in intimpinarea clientilor cu un sistem profesional de reumplere a cartuselor, folosind echipamente si consumabile de cea mai buna calitate. De asemenea, oferim spre comercializare o gama variata de cartuse de tip inkjet si laserjet originale si remanufacturate, precum si echipamente de birou.
In incercarea de a ne impune pe piata punem la dispozitia clientilor cel mai bun raport calitate/pret existent, deviza firmei fiind Birotica pentru buzunarul oricui !!

Pentru noi fiecare client este important! De aceea va oferim urmatoarea gama de servicii gratuite:

» Consultanta in alegerea calculatorului/laptopului in functie de necesarul dv.;
» Consultanta in alegerea consumabilelor de cea mai buna calitate;
» Consultanta in alegerea tipului de imprimanta potrivit fiecarui utilizator;
» Desfundarea oricarui cartus inainte de a fi incarcat;
» Garantia serviciilor pe care le efectuam.

Transportul in orasele Ploiesti si Bucuresti este deasemenea gratuit !! Viziteaza aici magazinul nostru online

contact

Formular de Contact

Urgent IT Solutions

SC Urgent IT Solutions SRL
CIF: RO32315660
Nr.Reg.Com: J29 /1562 /2013
Capital Social: 200 RON


0721.084.650

0727.017.400

0344.102.848


refill.ploiesti@gmail.com

refill.ploiesti@yahoo.ro

Ploiesti str. Bobalna 2, camera 9

Program de lucru:
Luni - Vineri / 08.00 -16.00


Viziteaza aici magazinul nostru online

Suntem pe S.E.A.P.: urgentitsol

ServicE IT


In cartea „Utilizarea Windows 95” ( Ed. Teora, 1999, pag. 89) Ed Bott spunea : ”Nu aveti nevoie sa stiti ce se gaseste sub capota automobilului dumneavoastra, cel putin in cea mai mare parte a timpului. Dar atunci cand sunt 12 grade sub zero si motorul nu porneste, ati putea fi pe sosea cu mult mai repede daca ati intelege corect la ce foloseste o bujie. Acelasi lucru este valabil si pentru calculatorul dumneavoastra; daca inceteaza deodata sa mai functioneze, v-ar fi de mare ajutor sa stiti de ce componente aveti nevoie pentru reparatie”. Miezoasa observatie din partea autorului cartii, nu-i asa? Ei bine aici intervenim noi: Refill – Ploiesti! Noi avem solutiile pentru toate problemele dumneavoastra.
In viata de zi cu zi cel mai greu este sa alegi si, avand in vederea diversitatea de echipamente si marci pe care o ofera piata, alegerea unui echipament de calcul care sa satisfaca cerintele dumneavoastra la un pret cit mai mic devine o aventura cateodata, si nu intotdeauna cu final fericit.

Aici intervine REFILL – Ploiesti. Cu o bogata experienta in domeniul IT si, mai ales, cu o cunoastere aprofundata a publicului roman si a cerintelor lui, sfaturile noastre se vor dovedi salutare si va vor scuti de alergatura, bani cheltuiti aiurea si nervi facuti de pomana.
DECI, PRIMA INTREBARE CAPITALA pe care o punem atunci cand trebuie sa achizitionezi un calculator este: Ce vrei sa faci cu calculatorul ? Esti un gamer inrait? Te bate ala micu' la cap ca vrea calculator sau i-l cere la scoala? Vrei sa corespondezi cu copii sau prietenii sau rudele plecate in strainatate la munca? De exemplu: vin la noi parinti batuti la cap de copii ca vor un calculator pentru jocuri. „Imi trebuie un calculator acolo, nu ceva cine stie ce, pentru ala micu' sa se joace si el....“. „Eroare! Mare eroare!!!” spunem noi, Refill-Ploiesti.

citeste continuarea articolului

Imprimante


Si in domeniul imprimantelor este greu sa faci o alegere.

Oamenii cumpara, de regula, cand au nevoie, o imprimanta sau o multifunctionala sub impulsul momentului sau cand apare vreo promotie. Si apoi, cind vin la Refill-Ploiesti sa reincarce cartusele, afla ca sunt cartuse proaste sau serii care nu permit mai multe reincarcari deoarece sunt realizate constructiv ca sa nu permita reincarcari (necesita chipuri scumpe sau un refill care nu a aparut pe piata sau este foarte scump).

Am mai intalnit cazuri de clienti care si-au adus imprimante din strainatate „ultimul racnet” si cind vin la Refill-Ploiesti afla cu stupoare ca pe piata romaneasca consumabilele respective nu au aparut inca. Va inchipuiti jalea lor…

Evitati astfel de neajunsuri.

Veniti la Refill-Ploiesti si noi va consiliem gratis ce tip de imprimanta sa achizitionati in functie de bani si trebuinte si, daca noi nu o avem pe stoc, va vom indruma unde v-o puteti cumpara

Traduceri Autorizate

Traducator Autorizat Diana Catindatu - Engleza/Franceza - Tel: 0741045951

Biroul nostru va ofera traduceri autorizate si legalizate, precum si traduceri de documente electronice.
Cu o experienta de peste 10 ani, efectuam traduceri in toate domeniile, de la acte tipizate (certificate de nastere, de casatorie, de deces, adeverinte, diplome etc.), traduceri medicale, juridice, economice, tehnice, contracte, manuale de utilizare etc. pana la carti de beletristica.

Biroul nostru va ofera calitate, seriozitate, siguranta, confidentialitate, promptitudine, respectarea termenelor de predare.
Pentru traducerile legalizate este necesara prezentarea documentelor in original.

Pentru a veni in sprijinul clientilor, asiguram legalizarea notariala la pretul minim de legalizare a semnaturii traducatorului, fara a percepe vreun comision pentru acest serviciu. Clientul suporta, pe langa pretul traducerii, onorariul notarial minim pentru legalizarea semnaturii traducatorului de 37,20 lei (TVA inclus) pentru primul exemplar de traducere si 6,20 lei (TVA inclus) pentru fiecare exemplar suplimentar.
Traducerile legalizate pot fi supralegalizate cu apostila de la Haga. La cererea clientului, putem asigura si acest serviciu.
Biroul nostru va ofera preturi transparente, fara comisioane sau taxe de urgenta ascunse. Pretul pentru documentele tipizate este de 25 lei/pag. Pretul pentru celelalte traduceri este de 30 lei/pag. Pagina se calculeaza la 2000 de caractere cu spatii. La lucrari cu volum mare (peste 10 pag.) oferim discount.
Biroul nostru colaboreaza si cu traducatori pentru alte limbi straine, asa ca nu ezitati sa ne contactati

Servicii de calitate

Cum lucrati cu noi?


Simplu: ne dati telefon sau completati formularul de contact si in cel mai scurt timp cineva de la Refill-Ploiesti se va deplasa la sediul firmei sau la domiciliul dumneavoastra, va va lua cartusele, imprimanta, calculatorul etc. defect sau de reincarcat, il remediem, vi-l aducem inapoi impreuna cu factura, chitanta si certificatul de garantie, unde este cazul, si dumneavoastra achitati contravaloarea serviciului sau produsului.

Transportul de la si la sediul sau domiciliul clientului este gratuit in Ploiesti si Bucuresti. Nu-i complicat, nu-i asa? Simplu si usor de tinut minte, iar afacerile corecte fac prietenii durabile.

Oferim garatie pentru fiecare serviciu sau produs furnizat.

Curatarea imprimantelor si calculatoarelor, deblocarile de hartie prinsa in imprimante sau multifunctionale nu beneficiaza de garantie deoarece aceasta se acorda numai la inlocuirea unor componente sau reparatii complexe.

Istoricul Imprimantelor

O succinta istorie a imprimantei


Presa de tiparit este considerata una din cele mai importante inventii din istorie.
Acest dispozitiv a făcut posibilă producerea în număr mare a cărților, ziarelor, revistelor și altor materiale de lectură, și joacă un rol important în promovarea alfabetizării în rândul maselor. Acesta a fost dezvoltat pe baza principiilor timpurii de tiparire și a suferit mai multe modificari de-a lungul anilor pentru a satisface nevoile oamenilor din diferite epoci.
Cele mai vechi documentari ale tiparului datează din secolul al doilea, atunci când vechii chinezi au inceput sa foloseasca blocuri de lemn pentru a transfera pe matase imagini ale florilor.
În jurul secolului al 4-lea, în Egiptul sub ocupatie romana se foloseau blocuri de lemn pentru imprimarea pe panza. Chinezii au început să tipărească pe hârtie în secolul al 7-lea și au creat Diamond Sutra, prima carte tipărită complet, în anul 868.
Primul sistem de tiparire cu litere mobile a fost inventat în jurul 1040 de către Bi Sheng, în China. Acest dispozitiv de imprimare utiliza piese mobile din metal pentru a produce tiparituri și a făcut procesul de tiparire mai eficient și mai flexibil.
Cu toate acestea, deoarece era fabricat din lut, se rupea cu ușurință. În secolul al 13-lea, coreenii a creat un tip de dispozitiv mobil de tiparire, din metal, care folosea metoda turnarii literelor si care a fost utilizat în turnarea monedelor.

citeste continuarea articolului (text tradus de Traducator Autorizat Diana Catindatu - Engleza/Franceza - Tel: 0741045951)