Acum, cand echipamentele de calcul au ajuns atat de performante, jocurile pe calculator nu mai sunt simple jocuri. Sunt adevarate stimulatoare care cer niste resurse mari din partea calculatorului si, mai mult, necesita un upgrade permanent pentru a satisface cerintele jocului respectiv. Asa ca veniti la Refill-Ploiesti sa va consiliem cu privire la calculator ce v-ar „aranja“ astfel incat sa nu va reproseze copilul, la nici doua sau trei luni dupa achizitie, ca „pe calculatorul colegului jocul sau jocurile merg foarte bine si pe al lui nu”. Refill-Ploiesti va va feri de aceste momente penibile.
…sau daca vrei sa te familiarizezi cu lumea aceasta a calculatoarelor si sa faci primii pasi in IT, poti sa-ti cumperi un calculator second-hand care sa ruleze foarte bine programele Windows relativ recente si apoi, dupa ce stii ce vrei, sa-ti iei un calculator mai performant si, respectiv, mai scump.
O A DOUA INTREBARE, CAPITALA, pe care o punem noi la achizitionarea unui calculator nou, este: ce suma este dispus clientul sa dea pentru calculatorul pe care doreste sa-l cumpere. Refill-Ploiesti va este solutia si va va recomanda o configuratie de calculator care sa va satisfaca in functie de banii disponibili.

Ne puteti spune ca aceleasi informatii vi le poate da orice vanzator din magazinele de IT. Va recomandam sa incercati! Stim din proprie experienta cum decurge comertul nostru asa-zis „capitalist“.
Vanzatorul iti vinde, de cele mai multe ori, ce trebuie el sa vanda si nu ce-ti trebuie tie. Si apoi el vine la serviciu sa castige un ban si nu este interesat sau n-are chef sa raspunda la toate intrebarile „tampite” pe care, normal, poate sa i le puna un client mai putin avizat in domeniul IT-ului.

Refill-Ploiesti are raspunsuri pentru toate intrebarile dumneavoastra. Noi mai credem, inca, in vechile vorbe „tocite“ care spun:

„CLIENTUL NOSTRU, STAPANUL NOSTRU !“.