Termeni si conditii de utilizare

DEFINITII GENERALE

SITE/DOMENIU – Domeniul refill-ploiesti.ro si subdomeniile acestuia.

CONTINUT are urmatoarea definitie:

toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;

continutul oricarui buletin informativ sau e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre REFILL PLOIESTI prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al REFILL PLOIESTI UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI conform informatiilor de contactare specificate sau nu de catre acesta;

informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de REFILL PLOIESTI intr-o anumita perioada;

informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care REFILL PLOIESTI are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

date referitore la REFILL PLOIESTI sau alte date privilegiate ale acesteia.

SERVICIU – serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITEULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic).

UTILIZATOR – Persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la CONTINUT prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre REFILL PLOIESTI si acesta.

CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur UTILIZATOR accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU.

CLIENT – Persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre REFILL PLOIESTI si acesta, sau persoana fizica sau juridica care beneficiaza de pe urma produselor si/sau serviciilor oferite de REFILL PLOIESTI si achizitionate de catre acesta prin folosirea SERVICIULUI

DOCUMENT – prezentele Termeni si Conditii

BULETIN INFORMATIV / NEWSLETTER – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre REFILL PLOIESTI intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea REFILL PLOIESTI cu referire la informatiile continute de acesta.

TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre REFILL PLOIESTI catre Client, indiferent de modalitatea de livrare.

CONTRACT la distanta – conform definitiei cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit. a.

1. POLITICA GENERALA

Acest Document stabileste termenii si conditiile de utilizare ai siteului/continutului/serviciului de catre utilizator sau client in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid incheiat intre REFILL PLOIESTI si acesta.

1.1. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, continutului/serviciului, implica aderarea utilizatorului sau clientului la termenii si conditiile prezente, in afara cazului in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.

1.2. Accesul la serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public www.refill-ploiesti.ro.

1.3. Prin folosirea siteului/continutului/serviciului, Utilizatorul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg din folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse siteului, continutului, serviciului, REFILL PLOIESTI sau oricarui tert cu care REFILL PLOIESTI are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

1.4. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru document:

1.4.1. Acesta renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de REFILL PLOIESTI prin intermediul siteului, primirea buletinelor informative si/sau comunicarilor din partea REFILL PLOIESTI de orice natura (electronic, telefonic etc), fara nicio garantie ulterioara din partea REFILL PLOIESTI.

1.4.2. REFILL PLOIESTI va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

1.5. Clientul / Utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta documentul sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

1.6. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 1.4, acesta poate sa contacteze REFILL PLOIESTI sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la REFILL PLOIESTI destinate acestui scop.

1.7. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unui Contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de REFILL PLOIESTI.

1.8. In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de REFILL PLOIESTI si isi revoca acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unei Comenzi, REFILL PLOIESTI va anula Comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

2.Continut

2.1.Tot continutul, incluzand dar nelimitandu-se la imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, este proprietatea intelectuala a REFILL PLOIESTI sau al unor terti, caz in care continutul poate fi urmat de titlul de proprietate original si/sau de orice alta nota ceruta de proprietarul de drept al respectivului continut, pentru care REFILL PLOIESTI detine licenta de utilizare si/sau publicare.

2.2. Utilizatorului sau Clientului nu ii este permisa copierea, transferul, modificarea si/sau alterarea in orice mod, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de REFILL PLOIESTI, includerea oricarui continut in afara siteului REFILL PLOIESTI, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al REFILL PLOIESTI asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al REFILL PLOIESTI.

2.3. Orice continut la care Utilizatorul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc se afla sub incidenta documentului in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre REFILL PLOIESTI si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea REFILL PLOIESTI cu referire la acel continut.

2.4. Utilizatorul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale documentului.

2.5. In cazul in care REFILL PLOIESTI confera Utilizatorului sau Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelori continuturi definite in acord numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau al perioadei definite in acord, conform conditiilor definite in acord, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea REFILL PLOIESTI pentru respectivul Utilizator, Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

2.6. Nici un continut transmis catre Utilizator sau Client prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea REFILL PLOIESTI si/sau al angajatului REFILL PLOIESTI care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

2.7. Orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de Acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista, este interzisa.

3. Contact

3.1. REFILL PLOIESTI publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre Client sau Utilizator.

3.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Utilizatorul sau Clientul permite REFILL PLOIESTI sa il contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloace electronice.

3.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in niciun fel un angajament din partea REFILL PLOIESTI de a contacta Utilizatorul sau Clientul.

3.4. Accesarea siteului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate REFILL PLOIESTI se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Utilizatorului sau Clientului si REFILL PLOIESTI, considerandu-se astfel ca acesta consimte sa primeasca notificari din partea REFILL PLOIESTI pe cale electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

3.5. REFILL PLOIESTI isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc).

4.Buletin informativ/Newsletter

4.1. Primirea buletinului informativ presupune completarea unui formular de catre Utilizator sau Client si acceptarea neconditionata a documentului in cazul in care nu si-a exprimat deja acest acord.

4.2. Datele preluate de la Utilizator sau Client in scopul expedierii buletinului pot si vor fi folosite de catre REFILL PLOIESTI in limitele Politicii de confidentialitate.

4.3. Renuntarea la primirea buletinului informativ de catre Utilizator sau Client se poate face in orice moment:

4.3.1. Folosind legatura special destinata acesteia din cadrul oricarui buletin informativ primit.

4.3.2. Prin modificarea acceptului sau de a primi buletinul si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea contului.

4.3.3. Prin contactarea REFILL PLOIESTI, conform cu informatiile de contactare, si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

4.4. Renuntarea la primirea buletinului informativ nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.

4.5. REFILL PLOIESTI isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora va trimite buletinul informativ cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Utilizator sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi buletinul informativ, fara niciun angajament ulterior din partea REFILL PLOIESTI sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

4.6. REFILL PLOIESTI nu va include in buletinele sale informative transmise Utilizatorului sau Clientului nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al REFILL PLOIESTI la momentul expedierii buletinului.

5. Politica de vanzare online

5.1. Accesul la serviciu este permis oricarui utilizator care poseda sau isi creeaza un cont.

5.2. Pentru a i se permite accesul la serviciu Utilizatorul va trebui sa accepte prevederile documentului.

5.3. REFILL PLOIESTI poate limita accesul clientului la serviciu in functie de comportamentul sau anterior.

5.4. Este interzisa partajarea unui cont intre mai multi clienti.

5.5. In situatia in care se descopera accese de acest gen, REFILL PLOIESTI isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul clientului la continut sau serviciu.

6. Produse si servicii

6.1. REFILL PLOIESTI poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care REFILL PLOIESTI are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

6.2. Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.

6.3. REFILL PLOIESTI poate limita capacitatea de achizitionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.

6.4. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site includ TVA.

6.5. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON.

6.6. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (texte / imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea REFILL PLOIESTI, acestea fiind cu titlu de prezentare.

6.7. In descrierea produselor si/sau serviciilor REFILL PLOIESTI isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii etc.) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

7. Valabilitatea ofertelor

7.1.REFILL PLOIESTI isi rezerva dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele si/sau serviciile disponibile pe site fara notificarea in prealabil a Utilizatorului sau Clientului.

7.2. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.

7.3. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor promotionale este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita.

7.4. Pretul de achizitie al produselor sau serviciilor dintr-o comanda emisa nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia decat cu acordul partilor.

7.5. Pretul de achizitie al produselor si/sau serviciilor dintr-un contract onorat nu se poate modifica.

7.6. Clientul poate renunta la produsele si serviciile achizitionate prin comanda numai in perioada de timp cuprinsa intre emiterea comenzii si transformarea acesteia in contract doar in cazul in care metoda de plata aleasa de acesta este ramburs.

7.7. Clientul poate renunta la produsele si/sau serviciile achizitionate prin contract, conform art.13.

8. Comanda online

8.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site.

8.2. Prin finalizarea comenzii Clientul confirma ca toate datele furnizate de acesta si necesare procesului de cumparare sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.

8.3. Prin finalizarea comenzii Clientul este de acord ca REFILL PLOIESTI sa il contacteze in urmatoarele scopuri / situatii prin orice mijloc disponibil / agreat de REFILL PLOIESTI in functie de scop/situatie:

8.3.1. Validarea disponibilitatii produselor si a cantitatilor achizitionate de Client.

8.3.2. Validarea de catre Client a contravalorii comenzii efectuate, conform art. 8.3.1 si, incluzand in functie de situatie, si alte servicii cu valoare adaugata (i.e. transport etc.)

8.3.3. Stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor.

8.4. REFILL PLOIESTI poate denunta automat comanda efectuata de catre Client fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

8.4.1. datele furnizate de catre Client pe site sunt incomplete sau incorecte;

8.4.2. activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea REFILL PLOIESTI si/sau partenerilor acestuia;

8.4.3. fara nicio justificare.

8.5. Clientul poate renunta la o comanda efectuata atunci cand este contactat coform 8.3. In cazul in care clientul anuleaza comanda inainte de a fi livrata catre acesta in interval de 72 ore de la plasarea comenzii pe site, comenzile plasate ulterior de catre client nu vor mai fi onorate.

8.6. Din momentul in care Clientul valideaza contravaloarea comenzii efectuate sau in care REFILL PLOIESTI informeaza Clientul cu privire la comanda sa validata, comanda acestuia devine Contract la Distanta, aplicandu-se astfel definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2, denumit in cuprinsul acestui document Contract, la care se anexeaza, dar fara a se limita la, Termenii si Conditiile prezente.

8.7. Detaliile de livrare a produselor, incluzand dar nelimitandu-se la, timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea REFILL PLOIESTI, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

8.8. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate contractele in derulare existente la acel moment isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii.

8.9. Este permisa folosirea unui singur voucher de catre Client pe o comanda efectuata online. Folosirea mai multor vouchere va duce la anularea comenzii de catre reprezentantii REFILL PLOIESTI.

8.10. Pentru comenzi cu valoare mai mare de 1000 lei, REFILL PLOIESTI isi rezerva dreptul de a solicita clientului sa achite in avans jumatate din valoare acesteia.

9. Comanda telefonica

9.1. Clientul /Utilizatorul poate efectua comenzi telefonice asistat la telefon de un reprezentant REFILL PLOIESTI. Termenii si condiitile mentionate in acest DOCUMENT se aplica si in cazul acestor comenzi telefonice.

10. Contract si finalizare

10.1. REFILL PLOIESTI va include in coletul expediat catre Client toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre Client.

10.2. REFILL PLOIESTI va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sau contractul.

10.3. Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea de catre REFILL PLOIESTI catre Client a produselor contractate de acesta din urma devine Contract onorat.

11. Transport

11.1. Clientul poate opta numai pentru una dintre variantele de transport ale produselor/serviciilor achizitionate, disponibila pe site la momentul efectuarii comenzii, indiferent de tipul comenzii sale.

12. Calitate si garantii

12.1. Calitatea si garantia conformitatii produselor REFILL PLOIESTI revine in totalitate REFILL PLOIESTI.

12.2. Calitatea si conformitatea oricarui alt produs sau serviciu furnizat de catre REFILL PLOIESTI, dar dobandit in urma contractarii acestuia de la un tert, revine in totalitate acestuia.

12.3. REFILL PLOIESTI nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a niciunui produs/serviciu disponibil spre achizitionare pe site.

13. Returnarea produselor

13.1. Clientul REFILL PLOIESTI poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract in urmatoarele situatii:

13.1.1. Produsul care nu este conform cu specificatiile de pe site

13.1.2. Coletele ce prezinta deteriorari severe

13.1.3. Produsele ce au fost livrate gresit

13.1.4. Produsele care au marimi (grosimi) eronat comandate

13.1.5.“Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”, conf. O.G. 130/2000, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

13.2. Clientul este obligat sa notifice REFILL PLOIESTI cu privire la intentia sa de a returna produsele achizitionate prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax etc.) in termen de maximum 10 zile lucratoare de la primirea produselor si/sau serviciilor, in cazul art. 13.1.5.

13.3. Clientul este obligat sa notifice REFILL PLOIESTI cu privire la solicitarea sa de a-i fi inlocuite produsele achizitionate, conform art. 13.1.4, prin orice mijloc de comunicare (e-mail/telefonic etc.) in termen de maximum 10 zile lucratoare de la primirea produselor si/sau serviciilor, in conformitate cu art 13.1.5.

13.3.1. Clientul are obligatia de a pastra ambalajul in starea initiala (valabil pentru articolele de incaltaminte). In cazul in care acesta este deteriorat ne rezervam dreptul de a nu rambursa banii sau schimba cu un alt produs. Coletul va fi trimis inapoi catre client.

13.4. Clientului care a notificat REFILL PLOIESTI conform art 13.1.2 / art 13.1.3 ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate catre REFILL PLOIESTI in maximum 10 zile lucratoare de la data expedierii notificarii, in caz contrar REFILL PLOIESTI considerand cererea nefondata/invalida.

13.5. Clientul REFILL PLOIESTI nu poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract si/sau nu poate pretinde oricare alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele scopuri sau situatii:

13.5.1. Inlocuirea produsului achizitionat cu un alt produs cu alte specificatii sau de un tip diferit, exceptie facand situatia prevazuta la art. 13.1.4.

13.5.2. Data expedierii cererii de returnare in cazul art. 13.1.2 sau 13.1.3 cauzata de oricare situatie prevazuta la 13.1 depaseste perioada de 10 zile lucratoare prevazute in art 13.1.5, incepand din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat.

13.5.3. In cazul returnarii produsului cu una dintre cauzele declarate in art. 13.1, produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

13.6. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 30 de zile de la confirmarea returului. Costul transportului nu se returneaza. In cazul in care ati beneficiat de transport gratuit si faceti retur la mai mult de jumatate din comanda, din costul total al produselor se va scadea taxa de transport suportata de catre REFILL PLOIESTI la expedierea comenzii dvs.

13.7. In cazul inlocuirii produsului cu unul identic, conform 13.1.4, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.

13.8. In cazul in care Clientul a returnat un produs in conformitate cu prevederile art 13.1.4, iar REFILL PLOIESTI nu dispune de un produs identic pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului si in conformitate cu 13.6.

13.9. Contravaloarea serviciilor suplimentare, incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de client nu se ramburseaza.

13.10. Premiile sub forma de voucher sau produse REFILL PLOIESTI castigate in urma concursurilor desfasurate de REFILL PLOIESTI nu se returneaza. Fac exceptie doar produsele identificate ca fiind neconforme (defect de fabricatie) sau produse trimise gresit fata de cele solicitate de castigator.

13.11. In toate cazurile cheltuielile de expediere (transportul este gratuit doar in cazul in care produsul este achizitionat) si de returnare/reexpediere vor fi suportate de catre clienti.

14. Frauda si SPAM

14.1. REFILL PLOIESTI nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail, telefonic, SMS etc.) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

14.2. Exceptie de la art. 14.1 fac numai Clientii persoane juridice in sensul obtinerii de catre REFILL PLOIESTI a numarului de cont, respectiv a denumirii bancii Clientului pe numele caruia se va efectua facturarea unei comenzi, in cazul unei Comenzi telefonice.

14.3. Clientul / Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea datelor sale confidentiale unei terte persoane.

14.4. REFILL PLOIESTI isi declina orice responsabilitate in situatia in care un Utilizator / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele REFILL PLOIESTI.

14.5. Clientul sau Utilizatorul va informa REFILL PLOIESTI asupra unor asemenea tentative folosind datele de contact.

14.6. REFILL PLOIESTI nu promoveaza SPAM-ul.

14.7. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia.

14.8. Comunicarile realizate de catre REFILL PLOIESTI prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

14.9. Urmatoarele scopuri atinse sau nu vor fi considerate tentativa de fraudare a siteului/continutul si/sau REFILL PLOIESTI si se va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa sau a(u) atins acest(e) scop(uri):

14.9.1. de a accesa datele de orice tip ale altui utilizator/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.

14.9.2. de a altera sau modifica in orice mod continutul siteului sau Continutul expediat prin orice metoda de catre REFILL PLOIESTI catre Utilizator / Client

14.9.3. de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul

14.9.4. de a accesa sau a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara continutul expediat prin orice mijloc de catre REFILL PLOIESTI catre Utilizator/ Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

15. Limitare de responsabilitate

15.1. REFILL PLOIESTI nu poate fi considerata responsabila in fata niciunei persoane fizice sau juridice care foloseste sau se bazeaza pe continut.

15.2. REFILL PLOIESTI nu poate fi considerata responsabila pentru niciun fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu etc.) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata sau nu pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel pierderi.

15.3. In cazul in care un Utilizator/Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre REFILL PLOIESTI violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze REFILL PLOIESTI pentru detalii conform datelor de contact astfel incat REFILL PLOIESTI sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

15.4. REFILL PLOIESTI nu garanteaza utilizatorului sau clientului acces pe site sau la serviciu si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia sau de a exploata orice continut in orice alta maniera sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al REFILL PLOIESTI.

15.5. REFILL PLOIESTI nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta integral proprietarii acestora.

15.6. REFILL PLOIESTI este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Utilizator sau Client prin orice mijloc (electronic, telefonic etc.) prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al REFILL PLOIESTI atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura  Utilizatorului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.

15.7. REFILL PLOIESTI nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:

15.7.1. serviciul va fi potrivit cerintelor clientului

15.7.2. serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel

15.7.3. produsele/serviciile obtinute gratis sau contra cost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului

15.8. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, fara a se limita la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari sau orice alt tip de relatie, legatura, tranzactie, colaborare etc. care pot aparea intre client sau utilizator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului.

16. Forta majora si cazul fortuit

16.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, niciuna din partile unui contract incheiat care este inca in derulare nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului daca neexecutarea obligatiei respective a fost produsa de un eveniment de forta majora.

16.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

16.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerata de aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

16.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

16.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 16.3

17. Litigii

17.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea etc. a siteurilor si/sau a oricarui continut trimis de catre REFILL PLOIESTI Utilizatorului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic etc.), acesta se declara de acord cel putin cu acesti „Termeni si conditii”.

17.2. Orice disputa cu referire la acesti “Termeni si Conditii” care ar putea sa apara intre Utilizator/Client si REFILL PLOIESTI se va rezolva pe cale amiabila.

17.3. REFILL PLOIESTI nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi in cazul in care acestea sunt rezultatul direct al nerespectarii Termenilor si conditiilor.

17.4. Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre Utilizator si REFILL PLOIESTI sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

17.5. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

17.6. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

18. Dispozitii finale

18.1. REFILL PLOIESTI isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari asupra acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificarea prealabila a Utilizatorului sau Clientului.

18.2. REFILL PLOIESTI nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc. care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

18.3. REFILL PLOIESTI isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare. Exceptie fac paginile in care sunt prezentate firmele partenere sau ofertele acestora si unde nu vor fi introduse bannere de natura concurentiala.

18.4. Daca aveti probleme legate de o comanda care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita sau la adresa de email office @ refill-ploiesti.ro.

18.5. Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala, va rugam sa ne contactati la urmatoarea adresa de email: office @ refill-ploiesti.ro

REFILL PLOIESTI este brandul societatii Comerciale URGENT IT SOLUTIONS SRL, Ploiesti